top of page

ZELF GEPRODUCEERD DRUKWERK

Trouwkaart Bella Italia
Trouwkaart Bella Italia

Ben jij opzoek naar drukwerk in een specifieke vorm, stijl of materiaal en kan je geen drukker vinden die jouw wensen kan realiseren? Laten we dan in gesprek gaan! Studio Stokroos kan namelijk ook zelf drukwerk op kleine schaal produceren. Wij beschikken over printers die op een pigment basis drukken waardoor jouw drukwerk nooit zijn kwaliteit zal verliezen. Ook kunnen wij stansen en embossen. Of heb jij je oog laten vallen op bladgoud? Wij denken graag met jou mee!

INSPIRATIE

ROUTE

01

CONTACT

Ben jij opzoek naar drukwerk dat speciaal voor jou ontworpen is? Neem dan contact met mij op en dan plannen wij een afspraak in.

04

PRODUCTIE

Als het ontwerp klaar is, gaan we bekijken wat het beste productie proces is. Gaan we het laten drukken of zelf produceren? Hier zullen jullie een offerte voor ontvangen en bij akkoord zal het productie proces van start gaan. 

02

ONTMOETING

Tijdens onze ontmoeting bespreken we jullie wensen. Soms vraag ik vooraf of jullie een moodbord willen maken om jullie wensen zo duidelijk mogelijk te krijgen. Binnen 2 dagen ontvang je een offerte voor het ontwerpproces à 120,-. Na betaling zal het ontwerpen beginnen!

05

LEVERING

Dan is het zover! De levering. Deze faciliteer ik zo veel mogelijk zelf. Dat wil zeggen dat ik het uitbesteedde drukwerk zelf controleer en verpak zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Wij bieden ook een verzendservice. Dat wil zeggen dat wij het drukwerk ook gelijk naar de uiteindelijke ontvangers kunnen sturen. Zo hoef je bijv. bij een geboorte je niet druk te maken om 50 enveloppen te moeten schrijven.

03

ONTWERP PROCES

Tijdens het ontwerp proces ontvang je binnen de afgesproken tijd 1 of meerdere ontwerpen. Tijdens dit proces hebben we nauw contact tot jullie ontwerp helemaal naar jullie zin is.

06

GENIETEN

En dan is het genieten van jullie visie die werkelijkheid is geworden!

bottom of page